.

Vad är WordPress?

webbdesign, webbutveckling, WordPress
WordPress är ett publiceringsverktyg, även kallat CMS (content management system). Det är den idag populäraste plattformen för webbplatser världen över. Det är byggt med öppen källkod vilket betyder att det är licensfritt och öppet att använda.

Det finns många utvecklare som tillsammans ständigt gör WordPress bättre och säkrare.Det har resulterat i en plattform som är robust, användarvänlig, underlättar för SEO, lätt att uppdatera och mycket mångsidig.

.

Licensfritt publiceringsverktyg.

.

Vi älskar WordPress

webbdesign, webbutveckling, WordPress
Våra webbplatser bygger vi främst i verktyget WordPress med ett starkt fokus på användarupplevelse. Detta CMS är oändligt flexibelt och tillåter anpassningar, med inställningar och kodningar, av webbplatsens design helt och hållet efter beställarens önskemål och utifrån besökarens bekvämlighet.

Med WordPress i plattformen erbjuds också möjligheterna att koppla nya funktioner till en redan befintlig site s.k. skalbar webbplats. Med tillägg som redan finns eller egna lösningar som man bygger in i temat kan webbplatsen prestera allt du önskar.

.

Google älskar WordPress.

WebMate Media AB, din digitala bästis och webbyrå i Sundsvall och Bangkok. Vi älskar att utforma lösningar som hjälper våra kunder att hitta nya affärer och göra arbetet lättare, både internt och externt. Vi arbetar med strategi, webbdesign, webbutveckling, grafisk design, digital marknadsföring (sökmotoroptimering och social media marketing) och it-lösningar. Vi specialiserad på att planera, designa, utveckla och marknadsföra webbplatser i publiceringsverktyget WordPress.

instagram-webbyra-sundsvall-web-agency-bangkok

facebook-webbyra-sundsvall-web-agency-bangkok