Skip to main content

Företaget

WebMate är en webbyrå i Sundsvall, Örebro och Bangkok. Vi hjälper våra kunder världen över att uppnå sin fulla digitala potential.

Om webbyrån

WebMate är en webbyrå i Sundsvall, Örebro och Bangkok. Vi hjälper våra kunder världen över att uppnå sin fulla digitala potential.

Om webbyrån

WebMate är en webbyrå i Sundsvall, Örebro och Bangkok. Vi hjälper våra kunder världen över att uppnå sin fulla digitala potential.

WebMate, din
digitala bästis

WordPress webbyrån som finns i Sundsvall, Örebro och Bangkok. Vi fokuserar på användarupplevelse (UX), affärsnytta och att det ska vara lätt att leva den digitala världen i vardagen för alla oavsett ålder och förutsättningar.

WebMate webbyrå är ett familjeföretag som startades 2012. Genom passion och engagemang, men framförallt nöjda kunder utvecklade vi verksamheten. Vi är fortfarande ett litet företag och är därför beroende av att våra kunder är nöjda med våra leveranser.

Våra kunder finns främst i Sverige och Sydostasien. I Sverige har vi vår bas i Sundsvall och Örebro. Reser du till Thailand och vill prata webb är du välkommen att höra av dig för att mötas upp i Bangkok där vi också finns.

Vi befinner oss således i olika delar av världen, är i olika stadier i livet med kunskaper och erfarenheter som väl kompletterar varandras. Vårt gemensamma mål är att skapa exceptionella digitala lösningar åt kunder.

Vi arbetar med strategi, webbdesign, webbutveckling, grafisk design, digital marknadsföring (sökmotoroptimering och social media marketing) och it-lösningar. Våra webbplatser bygger vi främst i publiceringsverktyget WordPress som bygger på öppen källkod. Vi är idédrivna och arbetar med ett starkt fokus på design och användarupplevelse. WebMate skapar genomtänkta digitala lösningar som besökaren lätt kan ta del av, förstå och navigera.

Varför WebMate?

Genom åren har vi byggt upp ett starkt nätverk av strateger, designers, utvecklare, illustratörer och skyltmakare mm. Alla projekt är unika och därför kan ibland många olika kompetenser behövas. Vi sätter ihop det rätta teamet för ert projekt.

Trots distansen har vi ett dagligt och nära samarbete. I den digitala världen kan man alltid vara nära varandra och har samtidigt möjligheten att vara där senaste tekniken finns. Kontoret är datorn – flexibiliteten är stor, den nya generationens webbyrå bygger på just det flexibla (agila) arbetssättet med tydlig och tät kommunikation.

Vi på WebMate tycker att digitala möten är ett smidigt sätt att träffas på och ett bra komplement till de fysiska. Det gäller såväl möten mellan oss i WebMate men också mellan oss och våra kunder. Digitala möten kan vara planerade men även ske improviserat då något plötsligt dyker upp och utan att ta mer tid i anspråk än vad som krävs m.a.o. det är tidseffektivt och spar på resurserna vilket uppskattas av alla inblandade parter och miljön.

Vi träffas gärna över en kopp kaffe på stan för att lära känna varandra och pratas vid. WebMate träffar gärna nya vänner. Välkommen att höra av dig.

Våra hjärtan slår extra hårt för djuren som lever på gatorna i Thailand, därför stödjer WebMate webbyrå Soi Dog Foundations fina arbete med de utsatta hundarna och katterna.