Företaget

WebMate är en webbyrå i Sundsvall och Bangkok vi hjälper våra kunder världen över att uppnå sin fulla digitala potential.

Om webbyrån

WebMate är en webbyrå i Sundsvall och Bangkok vi hjälper våra kunder världen över att uppnå sin fulla digitala potential.

Om webbyrån

WebMate är en webbyrå i Sundsvall och Bangkok vi hjälper våra kunder världen över att uppnå sin fulla digitala potential.

Om webbyrån

WebMate, din digitala bästis är webbyrån i Sundsvall och Bangkok. Vi skapar digitala lösningar som underlättar arbetet både internt och externt för såväl små som medelstora- och stora företag världen över.

WebMate webbyrå är ett familjeföretag med alla fördelar som det kan erbjuda, ett genuint svetsat team som väl känner varandra och alltid ställer upp för varandra.  Vi finns i olika delar av världen, är i olika stadier i livet med kunskaper och erfarenheter som väl kompletterar varandras. Vårt gemensamma mål är att skapa exceptionella digitala lösningar åt kunder.

Vi arbetar med strategi, webbdesign, webbutveckling, grafisk design, digital marknadsföring (sökmotoroptimering och social media marketing) och it-lösningar. Våra webbplatser bygger vi främst i publiceringsverktyget WordPress som bygger på öppen källkod. Vi är idédrivna och arbetar med ett starkt fokus på design och användarupplevelse. WebMate skapar genomtänkta digitala lösningar som besökaren lätt kan ta del av, förstå och navigera.

Varför WebMate?

Vi har vi ett stort nätverk av designers, webbutvecklare, apputvecklare, illustratörer och copyrighters. Alla projekt är unika och därför behövs många olika kompetenser. Vi sätter ihop det rätta teamet för just ert projekt.

Trots distansen har vi ett dagligt och nära samarbete. I den digitala världen kan man alltid vara nära varandra och har samtidigt möjligheten att vara där senaste tekniken finns. Kontoret är datorn – flexibiliteten är stor, den nya generationens webbyrå bygger på just det flexibla (agila) arbetssättet med  tydlig och tät kommunikation.

Vi på WebMate tycker att digitala möten är ett smidigt sätt att träffas på och ett bra komplement till de fysiska. Det gäller såväl möten mellan oss i WebMate men också mellan oss och våra kunder. Digitala möten kan vara planerade men även ske improviserat då något plötsligt dyker upp och utan att ta mer tid i anspråk än vad som krävs m.a.o. det är tidseffektivt och spar på resurserna vilket uppskattas av alla inblandade parter.

Vi träffas också gärna över en kopp kaffe på stan för att lära känna varandra och pratas vid. WebMate träffar gärna nya vänner.

Våra hjärtan slår extra hårt för djuren som lever på gatorna i Thailand, därför stödjer WebMate webbyrå i Sundsvall & Bangkok Soi Dog Foundations fina arbete med de utsatta hundarna och katterna.